Imda


Al meer dan 20 jaar levert de matrijzenmakerij van Imda matrijzen van topkwaliteit, en volledig volgens de wensen van de klant. Doorheen die 20 jaar zijn er verschillende innovaties en uitbreidingen uitgevoerd, waardoor Imda meer dan ooit een veelzijdige ondersteuning kan bieden.

De matrijzenmakerij van Imda beschikt over een uitgebreide, ervaren engineering afdeling. Daardoor is Imda in staat om u te begeleiden vanaf het ontwerp van uw matrijzen tot de ingebruikstelling. Imda denkt mee met de klant in een nauwe samenwerking. Zo kunt u als klant gebruik maken van onze technische kennis en ons vakkundig inzicht om tot het optimale ontwerp van uw matrijs te komen.

Naast de matrijzenmakerij bevindt zich onder hetzelfde dak de spuitgieterij. Tijdens het productieproces kunnen wij er beroep op doen voor een proefspuiting. Zo zijn zowel Imda als de klant zeker dat er een kwalitatief topproduct verzonden kan worden.

Ook onderscheiden wij ons van de concurrentie door u de mogelijkheid te bieden van onze service-na-verkoop. We leveren niet alleen een volledig product af, we zijn ook beschikbaar om mogelijke reparaties uit te voeren op uw matrijs met een persoonlijke expertise.

Over de jaren heen hebben wij een brede klantenkring in zowel binnen- als buitenland opgebouwd. Zo maken we een dertigtal nieuwe matrijzen per jaar, aangevuld met verschillende reparatieopdrachten. Dit aantal blijft elk jaar stijgen, omdat Imda inzet op groei en optimalisatie van het productieproces.

Hiernaast zijn wij ook exclusieve verdeler van een aantal merken op de Belgische markt. Meer info over de producten die wij verdelen vindt u op deze pagina.