Over ons

Over ons – Imda

IMDA N.V. is een écht familiebedrijf, van grootvader tot en met kleinkinderen. Binnen IMDA worden generaties oude waarden en tradities doorgegeven, die gecombineerd met hedendaagse technologieën tot een succesvolle, moderne werkmethode leiden.

Toen IMDA N.V. in 1994 ontstond zat het DNA van een familiebedrijf er al meteen in. Vader en zoon Henri en John Darimont bundelden hun jaren ervaring en vakmanschap om het bedrijf in Malle op te richten.

Ondertussen zijn ook Henri zijn dochter (Milly Darimont) en haar echtgenoot (Robin Rion) & John zijn kinderen (Steve Darimont & Julie Darimont) binnen het bedrijf werkzaam. Wat begonnen is als een kleine matrijzenmakerij met acht mensen in dienst is na 26 jaar uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met meer dan 70 werknemers in dienst.

Niet alleen de matrijzenmakerij is gegroeid, er is ook een binnenhuis spuiterij bijgekomen om een eerste proefproductie te kunnen aanbieden.

Door jarenlange kennis en ervaring zorgen onze gespecialiseerde werknemers voor een hoogwaardige en onberispelijke service aan alle klanten.